er et band som har jobbet aktivt og holdt konserter i over 6 år. Bandet drives av en ambisjon om å lage og å fremføre musikk som kan trollbinde et musikkinterressert publikum i et konsertlokale. Musikken kan beskrives som de fusjon av klassisk, gjennomkomponert musikk og spontan, energisk og improvisert musikk. Alle musikerne har bakgrunn fra jazzmiljøet i Haugesund, og tok høsten 2004 over som husband på jazzklubben To Glass etter Christina Bjordal band for 1 år. Norchestra har gjennom sine mange konserter høstet masse lovord og skryt fra kritikere, publikum og konsertanmeldere.Gitarist, pianist og komponist med bakgrunn fra jazzlinja i Trondheim. Etter 4 år der med ekstra fordypning i arrangering og komposisjon vant han under Umbria Jazz Clinics i 2003 1.pris som gitarist i konkurranse med over 281 unge lovende jazzmusikere fra hele verden. Turnert store deler av Italia og Frankrike med trioen "All Strings Trio", og spilt på noen av de største jazzfestivalene i Norge som Kongsberg Jazzfestival, Trondheim Jazzfestival og Sildajazz. Ellers vunnet Statoils Sildajazzpris og Haugesund Kommunes Kulturstipend i 2004.


Kontrabassist med 4 års-utdanning fra Grieg-akademiet i Bergen. Spilte i Christina Bjordal Band som gav ut den kritikerroste platen "Where Dreams Begin" i 2002. Vært aktiv frilans-musiker innen både klassisk og improvisert musikk på vestlandet i en årrekke, før han i 2005 flyttet til Oslo for å fortsette og utvikle seg som kontrabassist og improviserende musiker. Spilt på flere av de største jazzfestivalene i Norge som Nattjazz, Kongsberg Jazzfestival, Oslo Jazzfestival.


Trommeslager og perkusjonist fra Haugesund. Har bakgrunn fra mange forskjellige sjangre, og har spilt med mange forskjellige musikere, deriblant Vamp, Bjørn Berge, Frode Gjerstad og Nils Økland. Har også gitt ut den kritikerroste cd-en "A Notion of an Ocean" under artistnavnet Jafni. Turnert land og strand i en årrekke med Vamp, og vunnet spellemannspris med bandet. Ellers inspirert av Frank Zappa og Robert Fripp i sin musikk.