Jazz i toppklasse
(Fredrik Heggelund, HA 28.11.2003)
"Måten han improviserte på og akkompagnerte sine medmusikere var fantastisk. Om han er stor ved klaveret, er han en av de beste vi har i landet på gitar. Ikke en gitarist som framhever å spille fortest mulig heletiden, men en som tar det igjen når det gjelder å finne den rette stemningen til rett tid". Les hele anmeldelsen.

Generøst for en håndfull (Roar E. Jacobsen, HA 03.01.2003)
"Pianist/gitarist Alf Wilhem Lundberg, trommeslager Tore Jamne og bassist Kjetil Lundø, utviste en skånsom følsomhet i det de foretok seg. Sakte, meditativt og fullt av overskudd. Jamne pisket opp og roet ned – mannen elsker cymbaler og komplekse takter, mens basstonene demmet opp. Og Lundbergs show ved pianokrakken og langs gitarhalsen, viste hvilket talent byen sitter på. Lundbergs lange fingre drev akrobatikk på tangenter og nylonstrenger". Les hele anmeldesen.

Symfonisk jazz i konsertsalen (Bjarne Aksdal, HA 04.08.2001)
"Han tenker hele tiden melodisk i gjennomarbeidet komposisjon, men gir også mye spontanitet i det improvisatoriske klangbildet. Programmet for konserten var satt opp med to avdelinger. Den første med det Lundberg selv betegner som symfonisk jazz flettet sammen med klassiske elementer". Les hele anmeldelsen.

Debutant med mange strenger (Bjarne Aksdal, HA (22.12.2000)
"En debutkonsert er ikke daglig kost her på berget. En jazzmusiker som stiller til debut i selve byens muskalsk høyborg er nok dessuten første gang vi opplever. Alf Wilhelm Lundberg trakterer flere instrumenter. Det er nok klaveret som er hovedinstrumentet, men i går kveld fikk vi også høre gitaristen og ikke minst komponisten." Les hele anmeldelsen